Всички можете да се съгласите колко сложни са гей срещите. Не само, че действителният процес на запознанства е сложен, но намирането на идеалния човек, с когото да споделите тази среща, може да бъде също голямо предизвикателство. Ако смятате, че сте открили този човек и наистина искате да го впечатлите, опитайте се да изпълните тези стъпки:

Бъдете напълно честни

Колкото и клиширана да е тази част, най-логичният съвет е да бъдете себе си. Напълно нормално е да сте изнервени преди срещата, особено ако другият човек е красив, забавен и интелигентен. Съсредоточете се върху леки теми: любими места за посещения и почивки или скорошни музикални хитове. Избягването на теми, които включват минали връзки или раздели на знаменитости, вероятно е най-добрата практика. Запазете ги за друг път. Освен това, не се обиждайте твърде много, ако той не харесва същите неща като вас – поне ще го разберете в началото!

Внимавайте с хумора си

Наред с перфектното чувство за мода и вниманието към красивото, Бог със сигурност е благословил гейовете със специално чувство за хумор. Въпреки че това е от голяма полза през повечето време, определено внимавайте с хумора си по време на срещата. Внимателно се опитайте да разберете какъв хумор се харесва на човека срещу вас. Бъдете забавни, извадете няколко саркастични коментара, но никога не искайте одобрение. Хуморът е изключително важен за всяка връзка, така че бъдете ентусиазирани от това – ако той не харесва чувството ви за хумор, може да няма втора среща – дори да сте най-големия красавец.

Подгответе домашното си

Малко проучване никога не е излишно. Ако Instagram е предпочитаната от вас платформа, имате късмет, тъй като това е най-добрата мрежа за разследване. Направете малко проучване и се опитайте да видите какви неща харесва. Опитайте се да разберете какви места посещава, какви напитки харесва, кучета или котки предпочита и други подобни неща. Цялата тази информация ще ви помогне да бъдете оригинални.

Пишете му след срещата

Повечето гейове са големи нарциси и горди хора, така че най-вероятно ще изчакат няколко дни преди да ви пишат. И така, ще ви дадем различен съвет. Покажете, че сте добре възпитани – малко след срещата му благодарете и му кажете, че сте си прекарали добре. Сега топката е в неговото поле и ако ви харесва съвсем скоро ще го разберете.

Без значение какви ще се случи, вие сте се забавлявали. Той може да е най-красивият човек на света, но ако не сте съвместими – какъв е смисълът? По-важното е, че ако се харесвате, съветите, които определено трябва да следвате, са: бъдете себе си, опитайте се да намерите общ език и се уверете, че и двамата се чувствате комфортно един с друг.

Rate this post
Категории: Без категория

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *